RAR a reluat înmatriculările mașinilor second-hand. Cum vor intra în posesia CIV cei care nu au primit-o

Data actualizării: Data publicării:
masini second hand

Din cauza unor probleme de conectare între serverele Poliției Române și cele ale INTERPOL, Registrul Auto Român a fost nevoit să suspende temporar înmatriculările mașinilor second-hand. Procedura a fost reluată după remedierea problemelor de la IGPR, iar instituția anunță cum pot intra în posesia CIV clienții care au fost în imposibilitate să o primească.

ACTUALIZARE 16:53 - RAR a anunțat pe Facebook că a reluat procedura de înmatriculare pentru mașinile second-hand:

„Stimati clienti,

Va informam ca nefunctionalitatea conexiunilor intre serverele IGPR si cele ale INTERPOL s-a remediat.

Din acest moment RAR a reluat procedurile de lucru in vederea eliberarii cartilor de identitate!

Toti clientii care au fost in imposibilitatea de a primi CIV vor fi contactati personal de operatorii nostri si informati in legatura cu momentul in care pot veni sa ridice Cartile de Identitate.

Va multumim pentru intelegere!”


Știrea inițială:

Din cauza unor probleme de comunicații între serverele IGPR și cele ale INTERPOL, momentan reprezentanțele Registrului Auto Român se află în imposibilitatea eliberării documentelor necesare primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.

Angajații RAR efectuează toate activitățile, conform programărilor, premergătoare eliberării documentelor respective, urmând ca, odată cu deblocarea sistemelor de comunicații dintre cele două instituții menționate, Registrul Auto Român să poată oferi actele necesare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri