O nouă avarie la RADET. 180 de blocuri din București, fără căldură

Data actualizării: Data publicării:
bloc-sectorul-3

În plină iarnă, mii de bucureşteni au rămas, din nou, fără apă caldă şi căldură. Este a patra avarie la reţeaua principală a RADET doar în ultimele săptămâni.

Reporterii Digi24 au primit cele mai multe sesizări privind lipsa apei calde și a căldurii de la telespectatorii din zona Râmnicu Sărat, din sectorul 3 al Capitalei. Francesca Simionescu, jurnalist Digi24, relatează că în niciun bloc din jurul său nu are apă caldă și căldură.

Telespectatori Digi24 din sectorul 2 ne scriu că nici ei nu au apă caldă și căldură.

„În Calea Moșilor 251, sector 2, nu avem apă caldă de sâmbătă, 22 decembrie. Căldura mai vine din când în când. Deci nu este o avarie nouă, pur și simplu nimănui nu-i pasă de noi. Și-au văzut de sărbători iar noi stăm în frig și sperăm la apă caldă.Și apropo, formularul de pe site (site-ul RADET, n.r.) nu merge”, ne scrie Mihaela Ghițescu.

Potrivit RADET, acum, zece puncte termice din București nu funcționează în parametri normali din cauza unor avarii la conducte. Reprezentanții RADET au mai spus că sunt șanse ca aceste probleme să se repete în timpul iernii.

Imobilele se află pe str. Râmnicu Vâlcea, Al. Răcari, str. Adrian Cârstea, str. Lugojana, ştr Ţăndărei, str. Sold. Iosif Ion, str. Berevoieşti, str. Fizicienilor, str. Danubiu, str. Schitului, Al. Suraia, str. Ţăndărei, str. Istriei, Cal. Vitan, str. Baia Mare, str. Dristor, str. Râmnicu Sărat, str. Spiridon Matei, str. Nicolae Pascu, str. Lăcrămioarei, str. Bonea Marin, str. Spiridon Matei, str. Segovia, Bd. Energeticienilor.

Mulți oameni spun că nu au radiatoare electrice, așa că se încălzesc cu gaze, ceea ce duce la o creștere a pericolului de explozii.

RADET estimează să repună în funcțiune conductele vineri seară, la ora 22:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri