Pasagerii unui zbor Wizz Air pe ruta Londra - Cluj au rămas fără bagaje. Reacția companiei

Data actualizării: Data publicării:
wizz aeronave la sol
Wizz Air a solicitat despăgubiri de la producător pentru a reduce impactul financiar al situației. Foto: Profimedia Images

Călătorii zborului Londra - Cluj-Napoca, de duminică seara, au rămas fără bagaje, în locul lor ajungând la Cluj bagajele celor care zburau de la Londra la Craiova, relatează publicația Știri de Cluj.

”Când am ajuns pe Aeroportul Cluj, în jurul orei 2.00, am aflat că în locul bagajelor noastre au venit cele care trebuiau să plece la Craiova. Nu ne-a spus nimeni unde sunt bagajele noastre, dar am tras concluzia că ale noastre sunt la Craiova, dacă ale lor au ajuns la Cluj. Am discutat aseară cu o angajată, dar eram 100 de oameni cu această problemă. A fost aglomerație mare și am renunțat. Am mers luni diminerața la Aeroport pentru a face actele de recuperare a bagajelor. Pe pista din Londra, avioanele erau unul lângă altul, așa că deducția logică este că sunt la Craiova. Toate bagajele de la Craiova sunt la Cluj”, a declarat un pasager.

Cel mai probabil, încurcătura aparține angajaților aeroportului din Londra, care au confundat avioanele Wizz Air. Cursa W63304 trebuia să decoleze la ora 19.00 și a plecat la ora 20.50.

“Wizz Air confirmă că din cauza unei situaţii nefericite, bagajele pasagerilor de pe zborurile W6 3304 de la Londra Luton la Cluj-Napoca şi W6 3754 de la Londra Luton spre Craiova (din data de 22 ianuarie 2018) nu au ajuns la aeroporturile de destinaţie. Wizz Air, împreună cu furnizorul de servicii de handling de la sol, au demarat imediat o serie de proceduri pentru a identifica bagajele pierdute. Cât de curând posibil, bagajele vor fi transportate de către o firmă autorizată la adresele de domiciliu.

Wizz Air îşi cere scuze pentru orice inconvenient cauzat şi asigură pasagerii că face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i ţine la curent cu privire la situaţie şi le oferă întreaga asistenţă”, a transmis compania Wizz Air.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri