Sistemul informatic al unei importante linii aeriene low-cost va fi închis

Data actualizării: Data publicării:
low cost

Rezervările online și activitățile de check-in ale liniei aeriene vor fi închise timp de 12 ore după ce compania aeriană a anunțat că trebuie să închidă site-ul web și aplicația pentru telefoane mobile.

Închiderea activităților online ale Ryan Air va avea loc miercuri la ora 17:00 a Marii Britanii, iar sistemul va fi repornit joi la ora 05:00. Este vorba de o actualizare a sistemelor informatice, au spus oficialii Ryan Air, potrivit BBC.

Ryanair "și-a cerut sincer scuze" clienților pentru eventualele inconveniente și a îndemnat pe oricine să facă check-in înainte de închidere.

Transportatorul irlandez declară că exploatează cel mai mare site de călătorie din Europa. Există aproximativ 1,5 milioane de vizite pe site în fiecare zi, cu 22 700 de cărți de îmbarcare descărcate în fiecare zi.

Politica companiei Ryanair este de a percepe pasagerilor o sumă suplimentară de 55 de lire sterline dacă trebuie să se facă check-in la un aeroport, iar compania aeriană spune că toate taxele vor rămâne în vigoare.

Stația de check-in online a transportatorului este deschisă numai între 48 de ore și două ore înaintea unui zbor pentru pasagerii care nu au plătit în plus pentru a selecta un loc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri