Tanczos Barna: Nu există scuză pentru tratamentul la care au fost supuși sute de companii și mii de cetățeni în programul „Casa Verde”

Data publicării:
Tanczos Barna face declarații.
Ministrul Tánczos Barna a dispus un control asupra derulării programului „Casa Verde Fotovoltaice”.

Ministrul Tánczos Barna a dispus un control care să verifice derularea programului „Casa Verde Fotovoltaice” și spune că modul în care a fost gestionat programul, miercuri, „este inacceptabil” și că „scuzele nu sunt suficiente”.

Ministrul Tánczos Barna a spus că nu există scuză pentru felul „impardonabil” în care s-au derulat lucrurile miercuri cu programul „Casa Verde Fotovoltaice”.

„Modul în care Administrația Fondului pentru Mediu a gestionat lansarea de astăzi (miercuri - n.r.) a programului Casa Verde Fotovoltaice este inacceptabil! Nu există nicio scuză pentru felul impardonabil în care au s-au derulat lucrurile și nici pentru tratamentul la care au fost supuși astăzi sute de agenți economici și mii de cetățeni. AFM este o instituție aflată în coordonarea MMAP”, spune Tánczos Barna.

Ministrul a dispus un control asupra derulării acestui program.

„Scuzele nu sunt suficiente! Am solicitat de asemenea conducerii AFM ca până mâine dimineață (joi - n.r.) să prezinte o soluție în vederea modului în care vor fi depuse și evaluate dosarele pregătite, astfel munca depusă să nu fie irosită", a mai spus Tánczos Barna.

Programul Casa Verde Fotovoltaice ar fi trebuit să înceapă miercuri, la ora 10:00. AFM a decis suspendarea înscrierilor în programul Casa Verde Fotovoltaice în jurul orei 12:30. Președintele AFM a anunțat o simulare la ora 14:00 și reluarea înscrierilor la ora 15:00, dacă rezultatul e pozitiv, apoi a anunțat că înscrierile vor fi reluate la ora 16:00. La ora 18:00 înscrierile au fost din nou suspendate, pentru că aplicația informatică nu a funcționat corespunzător.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri