Elon Musk s-a pierdut cu firea când a văzut că linia de producție Tesla se oprește când se apropie de ea. Gestul făcut de CEO

Data publicării:
Telsa CEO Elon Musk Unveils New Vehicle
Foto: Guliver/Getty Images

Un nou profil al lui Elon Musk, realizat de jurnaliștii de la The Wall Street Journal, ne arată încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de devastatoare pot fi efectele stresului. Musk s-a cofruntat în ultimele luni cu ceea ce singur a numit „iadul producției” Modelul 3, ultima mașină lansată pe piață de Tesla.

Telsa CEO Elon Musk Unveils New Vehicle
Foto: Guliver/Getty Images

CEO-ul Tesla a povestit de multe ori, inclusiv pe Twitter, cum obișnuiește să doarmă în fabrica de mașini din Freemont, chiar sub birou. Într-un alt episod ciudat, povestit de surse din interiorul companiei pentru jurnaliștii americani, Musk a început să se lovească cu capul de o mașină, atunci când linia de producție s-a oprit în momentul în care acesta a trecut pe lângă ea.

Musk a întrebat de ce se întâmplă acest lucru, iar managerii i-au explicat că siguranța este principalul motiv pentru care linia a fost setată să funcționeze în acest fel. În acest moment, directorul general al Tesla, care avea o cască pe cap, a început să se lovească de mașină.

„Nu văd cum m-ar putea răni asta. Vreau ca mașinile să se miște încontinuu”, a zbierat Musk, într-un acces de furie.

Tesla s-a confruntat în acest an cu probleme de producție, după ce automatizarea exagerată a liniilor de producție a dus la întârzieri și de jumătate de an în onorarea comenzilor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri