Fraude privind conturile bancare ale Lukoil România

Data publicării:
lukoil-in-romania fotografie lukoil ro 14 07 2015

Producătorul și comerciantul de carburanți a emis miercuri avertizări privind posibile fraude privind conturile bancare ale societății.

Potrivit unui comunicat de presă, postat miercuri pe situl Lukoil România, ar fi vorba de informări trimise de persoane necunoscute referitoare la o așa zisă schimbare a conturilor bancare folosite de firmă.

„Dorim să informăm toate persoanele interesate, cu privire la o tentativă de fraudă împotriva Societății și clienților săi. Din informațiile deținute de Societate, o serie de clienți ai Societății au primit în cursul ultimelor zile notificări cu privire la schimbarea contului bancar în care acestea ar urma sa efectueze plățile în conformitate cu contractele în derulare.

În cazul în care ați primit o astfel de notificare, vă rugăm să nu dați curs solicitării și să luați legatură cu persoana de contact din cadrul Societății, pentru a verifica validitatea informațiilor primite.

Dorim să informam că Societatea a demarat toate masurile necesare, în conformitate cu prevederile legale aplicabile, pentru a limita prejudiciul și a atrage răspunderea persoanelor responsabile”, spun responsabilii Lukoil.

Compania are in România 310 stații de distribuție și 3.000 de angajați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri