Vâlcov anunță începutul unui război dur pe piața energiei - presă

Data actualizării: Data publicării:
20170619_ICCJ_DARIUS_VALCOV_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

O declarație făcută vineri seara la RTV de Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul prim-ministrului, dă semnalul unui război care va începe pe piața energiei, un conflict major care va începe la 1 septembrie, scrie Evenimentul Zilei.

Dragnea_Valcov_agerpres
Foto: Agerpres

„Acum este momentul pentru a fi achitate notele de plată pentru PSD pentru toate campaniile de imagine duse în interior și în exterior împotriva celor care li s-au opus, de la DNA la Klaus Iohannis. Iar piața energiei este o resursă nebănuit de bogată, care poate satisface multe interese”, a declarat Darius Vâlcov, citat de Evz.

„Deși furibundă, ieșirea consilierului lui Dăncilă poate părea incoerentă, numai că, așa cum spuneam, are un scop precis. Discursul său a culminat cu împingerea unor instituții ale statului - cum ar fi ASF - spre intervenții în forță pe piața liberă și împotriva unor companii private care investesc în sectorul de energie. Modelul a mai fost folosit de Dragnea în cazul ANAF contra celor de la RiseProject, dar și de către ANAF contra Președintelui României”, scrie Evenimentul Zilei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri