Guvernatorul BNR, răspuns misterios pentru Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
BNR - LANSARE EMSIUNE NUMISMATICA
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu sustine un discurs la evenimentul de lansare a emisiunii numismatice '150 de ani de la nasterea Regelui Ferdinand I', la sediul BNR, in Bucuresti, miercuri, 15 Iulie 2015. Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Guvernatorul BNR a mers azi la Guvern, unde a discutat cu premierul aproximativ o oră, la prima reuniune a Comisiei Naţionale pentru trecerea la moneda euro. Mugur Isărescu a vorbit şi despre lucruri ce ţin de prezent - inflaţia alarmantă.

A anunţat că i-a răspuns lui Liviu Dragnea la întrebările pe această temă, inclusiv care a fost implicarea Băncii Naţionale.

Iar replica, tot scrisă, ar urma să fie făcută publică de şeful PSD.

Mugur Isărescu: Partidul de opoziţie şi preşedintele Camerei a preferat un dialog pe cale scrisă. I-am răspuns tot pe cale scrisă şi va da publicităţii toată scrisoarea din partea partidului de guvernământ şi răspunsul nostru. E o formă foarte bună de dialog.

Reporter: Nu ne spuneţi nimic din răspunsul lui Dragnea.

Mugur Isărescu: Păi dacă a spus dânsul că le dezvăluie... E o chestiune de politeţe. Dânsul a spus asta, dânsul le dezvăluie Nu împingeţi prea mult lucrurile în Săptămâna Mare, e o săptămână specială, pioasă.

Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri