L. Dragnea îl critică pe Viorel Ştefan: Foarte "inspirat", deja vorbește de tăieri

Data actualizării: Data publicării:
Viorel Stefan_inquam_ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, a declarat, duminică seara, că ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, nu are motive să se îngrijoreze dacă programul de guvernare este urmărit și implementat punct cu punct.

Viorel Stefan_inquam_ganea
INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Întrebat cum comentează declarația ministrului Finanțelor de zilele trecute conform căreia dacă cumva există acel risc să se depășească deficitul de 3%, se gândește să taie din cheltuieli, Dragnea a răspuns: "Da, o declarație foarte inspirată a domnului ministru. După două luni deja vorbește de tăieri".

"Sigur, nu am apucat să vorbesc cu dumnealui, cred că premierul trebuie să vorbească cu dumnealui, nu președintele Camerei. Dacă o să avem vreo ședință la partid, o să-mi permit să-l întreb și eu, și alți colegi. Nu are motive să se îngrijoreze. Dacă programul de guvernare este urmărit punct cu punct și implementat punct cu punct, nu are motive să se îngrijoreze, după părerea mea. Dar să vorbești în luna martie de tăieri de cheltuieli, mi se pare puțin cam grăbit. E părerea mea", a adăugat președintele PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri