Mugur Isărescu merge în Parlament

Data publicării:
BNR - LANSARE EMSIUNE NUMISMATICA
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu sustine un discurs la evenimentul de lansare a emisiunii numismatice '150 de ani de la nasterea Regelui Ferdinand I', la sediul BNR, in Bucuresti, miercuri, 15 Iulie 2015. Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu va merge joi în Parlament, la Comisia economică din Senat, pentru a discuta despre inflaţie şi implicaţiile in economie. Invitaţia a fost lansată de liberalul Florin Câţu, preşedintele Comisiei Economice.

BNR - LANSARE EMSIUNE NUMISMATICA
Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al guvernatorului BNR, spune că este o discuţie în interesul tuturor: „E o întâlnire de lucru pentru clarificarea detaliilor. Vrem o discuţie deschisă şi să lămurim o serie întreagă de aspecte legate de economia naţională.

Dar nu se pune problema unei discuţii polemice sau unei premize polemice. E o dorinţă reciprocă de claificare a subiectului.

Au mai fost tot felul de soiuri de abordări legate de Banca Naţională. Am dat întotdeauna atenţie invitaţiilor Parlamentului. Unele din acele invitaţii erau pentru a-şi arăta muşchii diverse personaje. De data aceasta nu e vorba de aşa ceva. E pur şi simplu o discuţie în interesul tuturor”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri