Primăria București mai dă pentru „religie și recreere” 70 milioane lei

Data publicării:
teatrul mic

Consiliul General va dezbate joi un nou proiect de rectificare a primăriei Capitalei care prevede o reașsezare importantă a cheltuielilor.

Foto:Teatrul Mic va fi reparat cu banii de la Primăria Capitalei

Una dintre modificările importate este majorarea cheltuielilor cu „recreerea, cultura și religia” unde alocația crește de la 566 milioane lei la 636 milioane lei. Dacă la ultima rectificare, cea din iulie, au fost redirecționați 10 milioane lei către Catedrala Mântuirii Neamului, acum banii vor merge la consolidarea unui teatru. O sumă de 77,23 milioane euro va fi alocată pentru lucrări de consolidare a Teatrului Mic din strada Constantin Mille.

Proiectul prevede și achiziții de bunuri, cum ar fi autoturisme, mașini de cafea, mixere audio etc. Pentru 45 de autoturisme se prevede în plus o sumă de 2 milioane lei, iar  un expresor de cafea va fi cumpărat cu 10 mii lei. Primăria își va lua și un mixer audio cu nu mai puțin de 30 mii lei.

Administratia Străzilor propune o diminuare a bugetului cu 153,7 milioane de lei, in timp ce Administratia Spitalelor solicită o "taiere" de 47,8 milioane de lei.

Proiectul rectificării este disponibil integral aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri