Șeful ANAF: Nu mi-a cerut nimeni demisia

Data actualizării: Data publicării:
bogdan stan anaf digi

Șeful Fiscului, Bogdan Stan, a spus într-o conferință de presă că nu i s-a cerut demisia. Declarația a fost făcută în urma controlului făcut de inspectorii de la Antifraudă în redacția RISE Project, în ziua în care jurnaliștii anunțaseră publicarea unei investigații în legătură cu Liviu Dragnea. Pe de altă parte, premierul ar fi nemulțumit de nivelul încasărilor ANAF.

 

Este a doua întâlnire pe care șeful ANAF o are cu premierul în această săptămână. La finalul discuțiilor, Bogdan Stan a spus că Mihai Tudose nu i-a dat niciun ultimatum.

Nu mi-a cerut nimeni demisia”, a spus el.

Întrebat de jurnaliști despre controlul ANAF la Rise Project, Stan a spus: „La nivelul Direcției Antifraudă sunt 4.000 de controale programate în iulie, probabil a fost unul dintre ele. Nu ne facem calendarul de acțiuni de control în funcție de declarațiile unor politicieni”.

Acțiunile ANAF nu sunt îndreptate împotriva libertății presei”, a adăugat el.

Bogdan Stan a mai spus că va merge lunar la Guvern pentru a prezenta situația activității instituției.

Bogdan Stan a prezentat cifrele încasărilor din acest an, cu scăderi la accize si impozitul pe profit. Șeful ANAF l-a asigurat pe premier că se vor face eforturi pentru acoperirea deficitului și s-a declarat mulțumit de activitatea ANAF.

Cu privire la restructurarea ANAF, se face o analiză care va fi în curând prezentată premierului.

Citiți și: 

Cazul ANAF, o nouă ofensă la adresa lui Dragnea: Tudose, tentat să asculte de Grindeanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri