Sari la conținut

Tudose, somat să spună dacă sunt probleme cu banii de salarii şi pensii

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat sâmbătă, că prin afirmaţiile social-democratului Eugen Nicolicea PSD îşi recunoaşte, practic, „incompetenţa la guvernare”, motiv pentru care îi cere public premierului Mihai Tudose să comunice dacă sunt probleme cu banii de salarii şi pensii.

tudose

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Prin declaraţia lui Nicolicea (Eugen Nicolicea – n.r.), PSD admite că inclusiv asigurarea banilor de pensii şi salarii reprezintă o provocare pentru actualul guvern. Este un uriaş regres, în condiţiile în care banii de salarii şi pensii nu au mai fost în pericol în ultimii ani. Logica partidului lui Dragnea - autostrăzile pot să aştepte - este inacceptabilă pentru orice stat care doreşte dezvoltare”, a afirmat liberalul, într-un comunicat de presă.

El a mai spus că, pentru dreapta, autostrăzile sunt „o prioritate de guvernare”.

Ele implică o creştere economică, generează locuri de muncă şi stimulează investiţiile. Practic, prin afirmaţiile făcute, PSD îşi recunoaşte incompetenţa la guvernare: dacă acesta este singurul lucru pe care poate să îl facă PSD - să asigure banii de pensii şi salarii - atunci România a ajuns din nou la începutul anilor 1990, la economia de subzistenţă. Partidul condus de Liviu Dragnea vrea să ţină România dependentă de stat, de ajutoare sociale şi pomeni electorale”, a completat deputatul.

Ovidiu Raeţchi i-a solicitat public premierului Mihai Tudose să spună dacă există probleme cu banii de pensii şi salarii.

„Îi cer public premierului Tudose să ne comunice dacă există probleme cu banii de pensii şi salarii, aşa cum putem înţelege din afirmaţia domnului Nicolicea. De asemenea, îi solicit domnului ministru Cuc să explice opiniei publice dacă declaraţia domnului Nicolicea anunţă o nouă schimbare a programului de guvernare PSD şi o renunţare la construcţia de autostrăzi”, a conchis deputatul PNL.

Potrivit liberalului, deputatul PSD Eugen Nicolicea a afirmat că priorităţile social-democraţilor sunt salariile şi pensile, iar autostrăzile „pot să mai aştepte”.

Sursa: News.ro

Pe aceeași temă