IKEA România închide temporar magazinele începând de vineri

Data actualizării: Data publicării:
ikea - GettyImages-451270424 1

IKEA România va închide temporar cele două magazine începând de vineri, 20 martie, ora 18:00, ca măsură de precauție împotriva riscului continuu de COVID-19..

Compania nu a menționat cât timp vor fi închise magazinele din România.

Clienții vor putea să cumpere online în continuare de pe site-ul magazinului, produsele urmând să fie livrate, potrivit comunicatului companiei.

Activitate suspendată pentru restaurante și localuri publice. Măsura, aplicată și sălilor de sport, de jocuri, saloanelor de frumusețe

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunțat marți seara că se suspendă activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice. Activitatea lor poate continua însă pentru livrare la domiciliu sau alte activități, care nu presupun clienți într-o incintă.

Este vorba de activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior.

„Este permisă organizarea acestor unităţi pentru comercializarea produselor care nu presupun rămânerea clienţilor în interiorul unităţii”, a precizat Vela într-o declaraţie la sediul MAI.

De asemenea, vor fi închise sălile de fitness și saloanele de înfrumusețare. „Se suspendă toate activităţile culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise”, a spus ministrul Vela.

Se interzice, de asemenea, desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de cel puțin un metru.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri