Intrarom cere să fie scoasă de pe „lista neagră” a Consiliului Concurentei și ANAP

Data publicării:
inttrarom captura
Foto: Intrarom.ro

Compania Intrarom spune că nu i s-a interzis să participe la proceduri pentru atribuirea contractelor de achiziții publice. Aceasta, după ce a fost inclusă pe o „listă neagră” a companiilor implicate în anchete privind licitații trucate, publicată de Consiliul Concurenței.

Companiei INTRAROM nu i s-a interzis să participe la proceduri pentru atribuirea contractelor de achiziții publice. INTRAROM este asociată în mod greșit cu ideea de ”vinovăție dovedită”, întrucât acuzațiile de încălcare a regulilor concurenței aduse împotriva sa cu peste 3 ani în urmă de către Consiliul Concurenței nu au niciun fundament legal, acest lucru fiind contestat în instanță și nu există nicio hotărâre judecătorească definitivă în acest sens. INTRAROM a solicitat deja scoaterea numelui său de pe ”lista neagră” și subliniază că această listă a fost elaborată în baza unor informații inexacte/neactualizate”, se arată într-un drept la replică al companiei.

Având o cultură și principii precum onestitatea, echitatea și transparența, INTRAROM se dedică și susține eforturile guvernului de a promova respectarea deplină a tuturor prevederilor legale aplicabile în rândul angajaților și asociaților săi, ca o exprimare a angajamentului său de a asigura respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile puse în aplicare pentru combaterea mitei, concurenței neloiale și corupției”, se mai arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri