Laurențiu Ciobotărică, înlocuitorul lui Laurențiu Ciurel la conducerea Complexului Energetic Oltenia

Data publicării:
complexul energetic oltenia facebook ceo oltenia 18 07 2015-1

Laurenţiu Ciurel a fost demis de la conducerea Complexului Energetic Oltenia. Decizia a fost votată vineri seară de Consiliul de Supraveghere. Ciurel a fost revocat din funcţie deşi, conform mandatului, ar fi trebuit să rămână în funcţie până anul viitor.

Noul ministru al Energiei, Victor Grigorescu, spunea în urmă cu câteva zile, că Laurenţiu Ciurel ar fi dispus să îşi dea demisia de la conducerea Complexului Energetic Oltenia.

„Conducerea executivă a Complexului Energetic Oltenia va fi asigurată de ceilalți membri ai directoratului, coordonați interimar de domnul Laurențiu Ciobotărică, director divizie financiară în cadrul companiei.

Cu o experiență de peste 15 ani în sectorul energetic și de 17 ani în domeniul financiar, Laurențiu Ciobotărică a absolvit Academia de Studii Economice București în anul 1990 și s-a specializat în fiscalitate, audit și managementul proiectelor în urma unor cursuri derulate de instituții precum Ministerul Economiei, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, dar și Institutul Național de Tehnică Economică și Contabilitate din Paris”, se arată în comunicatul CE Oltenia.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri