Marian Vanghelie face dezvăluiri: de ce a fost exclus Mircea Geoană din PSD şi ce nu se ştie despre Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea

Data publicării:
Marian Vanghelie 3

Marian Vanghelie a explicat ce a stat în spatele excluderii lui Mircea Geoană din PSD.

Trăim în niște filme de desene-animate. Își dau seama că au pierdut urât de tot. Îi deranjează domnul Iliescu, că ar putea avea un cuvânt de spus la Congres. Ei ne-am exclus din nişte motive, dar nici nu au găsit motivele, motivul că am dat o declaraţie cu o săptămână Inainte. Domnule, dar Dragnea, Ghiţă au dat declaraţii, acum ca un copil - hai mă Marian, că tu cu Geoană. Stau şi analizez din trecut. El, dându-și seama că nu va mai ocupa funcția de premier și președinte, i-a fost frică că o să vină Iohannis și o să zică să dea un premier. Și i-a fost frică că o să fie nominalizat Geoană”, a spus Marian Vanghelie.

Nu a fost însă singura declaraţie controversată făcută de primarul Sectorului 5. El a susţinut că ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a primit o adresă oficială de la Bruxelles în care se cere începerea urmăririi penale pentru două firme apropiate lui Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă.

Întrebaţi-l mâine pe domnul Teodorivici, de la Fonduri Europene, dacă a primit de la Bruxelles o adresă în care să se înceapă cercetarea penală pentru Teldrum şi Asesoft şi de ce e ţinută acolo. Ce vă spun acum e mult mai greu decât tot ce am spus până acum.

Cu acest prilej, Marian Vanghelie a anunţat şI că toţi consilierii sectorului 5 îşi vor da demisia din PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri