Medicamente mai ieftine cu 20% pentru aleși

Data publicării:
MEDICAMENTE 25888-Mediafax Foto-Radu Iordache-2

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis redeschiderea unui punct farmaceutic, unde se vor vinde medicamente cu o reducere substanţială şi cu livrare de urgenţă.

În memorandum scrie că medicamentele vor fi vândute cu o reducere cu 10, 20 la sută față de prețul pieței.

Mai mult, orice medicament, inclusiv cele pe bază de rețetă, pot fi aduse în 2, 4 ore.

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis să redeschidă acest punct farmaceutic închis în 2007. 

V. Zgonea: "E un lucru bun pentru angajaţi. Nu există niciun beneficiu"

Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a replicat că deschiderea farmaciei din Parlament este un lucru bun pentru angajaţi şi că nu este vorba de niciun beneficiu.

"Este pentru angajaţii Camerei Deputaţilor. Acest punct a existat şi este şi un cabinet medical de 23 de ani şi nu există niciun beneficiu pentru dumneavoastră şi ceilalţi. (...) Eu cred că pentru angajaţii Camerei care stau până târziu este un lucru foarte bun ca să nu se mai ducă până în oraş pentru o pastilă. Şi am făcut un lucru bun pentru aceşti angajaţi, că beneficiaţi dumneavoastră, ca parlamentari, că beneficiază şi jurnaliştii şi toată lumea care e pe aici...", a spus Zgonea.

El a adăugat că este o decizie luată în consens cu liderii grupurilor parlamentare. "Nu ne certaţi pe noi, e o decizie luată în consens cu liderii grupurilor parlamentare, la cererea angajaţilor care lucrează cu noi şi este un lucru bun", a mai arătat Zgonea, menţionând că "decizia a luat-o Biroul Permanent, nu Valeriu Zgonea".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri