Ministrul Finanțelor cere ajutorul diplomaților americani

Data publicării:
teodorovici oameni de afaceri

Ambasadorul Statelor Unite a primit astăzi o rugăminte în afara programului de audienţe. Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici l-a întâlnit la o masă rotundă pentru oameni de afaceri şi i-a cerut să facă ceva pentru eliminarea vizelor pentru America.

„Aș începe cu o rugăminte către dl ambasador Klemm. Un lucru ar fi foarte bun pentru mediul de afaceri din România și, implicit, pentru întreaga populație, dacă s-ar propune măcar pentru oamenii de afaceri ridicarea vizelor pentru SUA. Măcar pentru oamenii de afaceri din România, care ar trebui să-și desfășoare activitatea într-un mediu concurențial corect, alături de ceilalți parteneri din UE”, a spus Eugen Teodorovici.

„Sunt mulți ceilalți în UE care nu au un astfel de impediment. Când doresc să facă un business cu un partener posibil din Statele Unite, au o mică problemă că timpul în care se pot apuca de treaba e puțin cam lung. Ceilalți vecini o fac foarte repede și poate de multe ori ne și suflă afacerile.Eu cred că e o piedică”, a adăugat ministrul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri