O firmă din Cluj se declară gata să realizeze gratuit magazinul online al ANAF

Data publicării:
logo anaf crop

Firma Blugento din Cluj-Napoca, specializată în dezvoltare de soluţii de comerţ electronic, se arată gata să realizeze gratuit un magazin online pentru Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), în urma anunţului postat de Fisc de achiziţie a unui magazin online, a anunţat joi compania clujeană.

logo anaf crop

ANAF a anunţat, la sfârşitul lunii trecute, că vrea să-şi deschidă magazin online pentru a putea să-şi valorifice mai repede bunurile confiscate sau sechestrate, potrivit News.ro.

Fiscul intenţionează să valorifice bunurile respective cât mai repede, pentru a evita devalorizarea produselor, inclusiv a automobilelor. Potrivit ANAF, există situaţii când bunurile confiscate stau depozitate chiar şi câţiva ani, putând fi vândute abia după terminarea proceselor.

Platforma Blugento este dezvoltată de două firme din Cluj-Napoca, Blugento şi agenţia MindMagnet, cu susţinerea firmei americane Magento. Iniţiativa vine şi în contextul în care guvernul a lansat, recent, programul GovITHub, care oferă burse de 2.000 euro specialiştilor din IT ce doresc să se implice în eficientizarea administraţiei publice, în primele două săptămâni de la lansare.

Printre antreprenorii care au participat la lansarea programului s-au numărat şi reprezentanţi ai Blugento.

„Compania a înaintat o propunere oficială cu oferta către ANAF, care cuprinde: designul grafic al platformei de e-commerce, infrastructura tehnică necesară vânzării unui număr nelimitat de produse, integrarea magazinului online în pagina anaf.ro, posibilitatea de auto-administrare a site-ului, optimizarea pentru motoarele de căutare”, se arată în comunicatul firmei clujene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri