Sari la conținut

O importantă bancă românească se extinde în Italia

Banca Transilvania (BT) se extinde în Italia prin deschiderea Agenției Casilina, a doua unitate BT din Roma, potrivit dailybusiness.ro.

BT, singura bancă românească din Italia, este prezentă pe respectiva piață din anul 2014, unde are peste 3.000 de clienți.

Decizia creşterii numărului de unități BT în Italia are la bază comunitatea mare de români din zona în care este cea mai nouă agenție BT: 30.000 de români, din cei aproape 200.000 din Roma şi împrejurimi, respectiv numărul ridicat de companii ale comunității româneşti, cu activități mai ales în domeniul comerțului şi al construcțiilor.

Banca Transilvania are în Italia 12 angajați, atât români, cât şi italieni.
Cele mai populare servicii la Sucursala BT Italia: transferul de bani către BT România şi creditul imobiliar pentru achiziționări în România.
Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania: „Continuăm să ne extindem în Italia pentru a susține inclusiv peste hotare spiritul antreprenorial românesc. Agenția Casilina este prima dintre cele două sedii pe care Banca Transilvania şi-a propus să le deschidă în Roma în acest an”.  

Pe aceeași temă