Oameni care au devenit milionari în dolari înainte să împlinească 20 de ani 

Data publicării:
mark-zuckerberg 1

Jon Koon

Koon avea doar 16 ani când a început afacerea cu piese auto Extreme Performance Motorsports. A încheiat apoi o afacere cu MTV, devenind furnizorul de produse auto pentru reality show-urile lor, apoi şi-a folosit legăturile ca să colaboreze cu rapperul Young Jeezy pentru o colecţie de modă. Are o avere de 40 de milioane de dolari, potrivit Business Insider.

Nick D'Aloisio

La 17 ani, D'Aloisio concepuse o aplicaţie în valoare de 30 de milioane de dolari, potrivit Yahoo. A început să lucreze în programare de la 12 ani, ceea ce a dus la dezvoltarea unei aplicaţii de ştiri.

Tyler Dikman

Până să ajungă în clasa a noua, Dikman cerea 15 dolari pe oră ca să repare calculatoare. Abilităţile sale au atras atenţia directorilor companiei de management financiar Merrill Lynch. La 15 ani a început propria afacere de reparat calculatoare, Cooltronics, care i-a adus amilioane de dolari şi un loc în Topul Businessweek al celor 25 de antreprenori sub 25 de ani.

Mark Zuckerberg

Mulţi oameni uită că fondatorul Facebook era un tânăr student când a început să facă o avere, Acum este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, având aproximativ 20 de miliarde de dolari.

Kiowa Kavovit

Kiowa avea doar şase ani când a propus Goo Goo Boo, ideea de bandaje care se pictează pe piele, în competiţia de tip reality-show "Shark Tank". Tânăra a primit 100.000 de dolari pentru afacere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri