Opoziția propune un candidat unic la șefia Autorității Electorale

Data publicării:
stampila vot buletin roaep

Trei partide din opoziție s-au unit și îl susțin pe Marian Muhuleț, actual vicepreședinte AEP, numit de Klaus Iohannis, drept candidat la  șefia Autorității Electorale Permanente.

Sursa: News.ro

PNL, USR și PMP au propus un candidat unic la șefia Autorității Electorale Permanente (AEP) în persoana lui Marian Muhuleț, actual vicepreședinte al instituției, numit în funcție în 2016 de către președintele Klaus Iohannis.

Numele lui Muhuleț apare într-o adresă oficială transmisă secretarului general al Camerei Deputaților de către liderii grupurilor parlamentare de la Cameră și Senat a celor trei partide de opoziție și obținută de G4Media.ro.

Propunerea comună a PNL, USR și PMP vine ca o contrapondere la candidatul susținut de PSD pentru șefia Autorității Electorale, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, în prezent secretar general al AEP și fost vicepreședinte, alături de Muhuleț, până la începutul anului trecut.

Reamintim că luni Mircea Drăghici, respins de președintele Klaus Iohannis pentru o funcție de ministru, a anunțat că nu va mai candida pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri