OUG pe Codul fiscal. Nou avertisment al lui Dragnea pentru companii

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea conferinta nationala psd - ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un avertisment la adresa companiilor care au criticat ordonanța de urgență pentru modificarea Codului Fiscal

Am văzut, auzit, citit, tot felul de reacții, inclusiv din partea unor companii mari. Mari companii. Îi sfătuiesc, îi avertizez, să înceteze să mai amenințe statul român sau să încerce să șantajeze public statul român. Am făcut câteva afirmații destul de serioase duminică și le-am făcut să ne aflăm în treabă. Statul român nu este un sat fără câini și nici nu este un stat la cheremul vreunei companii, fie românească fie străină”, a spus Liviu Dragnea.

El a insistat că măsurile incluse în această OUG, care urmează să fie adoptată mâine de Guvern, sunt benefice pentru cetățeni, care ar putea avea chiar prețuri mai mici la energie.

Este o ordonață care are în vedere o situație mai bună din punct de vedere al aprovizionării cu energie, atât pentru economia românească, cât și pentru consumul casnic”, a continuat el.

Întrebat de prăbușirea de ieri a bursei, după anunțul ministrului Eugen Teodorovici privind noile măsuri fiscale, Liviu Dragnea a spus: „Asta cu jocul la bursă este un subiect în care eu nu vă sugerez să intrați și să discutăm despre el. Pe noi ne interesează să nu se prăbușească economia românească. Măririle de prețuri pe care le anunțaseră unii și alții aveau în vedere chiar acest lucru”.

Statul român nu putea să fie indiferent când cei care extrag gazele din resursele naturale ale României, care le intermediază, traderii, care plimbă niște hârtii și pun, se pare, 25% la preț, furnizorii și distribuitorii să se joace cu prețurile până la cer”, a continuat el.

Citiți și: 

Liviu Dragnea: Discuția despre amnistie și grațiere începe să mă plictisească. Ceva trebuie făcut

Liviu Dragnea: Și ce face Iohannis dacă Guvernul vrea să dea Ordonanța? Merge cu ciocanul la el, merge cu bâta?

VIDEO. „Inflația din ce e compusă?” Dialog între Liviu Dragnea și reporterul Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri