(P) Investiția în soluțiile inteligente pentru umbrirea de interior contribuie la economisirea de energie, sporind totodată confortul

Data actualizării: Data publicării:
Somfy 1_main picture

Locuința devine o investiție solidă pentru români, mai ales atunci când este automatizată. Acum casele inteligente pot fi controlate vocal sau cu o singură atingere de buton, cu cea mai nouă soluție de automatizare a casei de la Somfy!

Dacă vă doriți un upgrade al biroului sau al locuinței, dar nu aveți timpul sau bugetul necesar pentru o transformare totală, acordați atenție detaliilor. Echipamentele de umbrire de interior sunt cel mai ușor de înlocuit și fac cea mai mare diferență, așa că merită să investiți în jaluzele, draperii și perdele inteligente, mai ales dacă vreți să faceți primul pas spre o casă smart. Un sistem smart home de umbrire a ferestrelor presupune motorizarea și automatizarea acestor echipamente, care vă vor aduce mai mult confort, protejarea spațiului privat, economii de timp și energie, dar și aspectul estetic dorit.

Primul control inteligent care acționează jaluzelele, perdelele și draperiile printr-o simplă apăsare de buton

Atât jaluzelele, cât și perdelele sau draperiile pot fi motorizate și automatizate cu ajutorul Somfy. Puteți face acest lucru conectând sistemul motorizat de umbrire la unitatea de comandă TaHoma® Switch de la Somfy, cea mai cuprinzătoare soluție inteligentă de pe piață. Astfel, transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă și mai accesibilă tuturor.

Apoi, veți putea controla sistemul cu ușurință, chiar și de la distanță, dintr-o aplicaţie de mobil dedicată sau printr-o comandă vocală, TaHoma® fiind compatibilă cu principalii asistenți vocali de pe piață.

Soluția de automatizare Somfy permite reglarea jaluzelelor, perdelelor și draperiilor astfel încât să se deschidă și să se închidă la anumite ore pe timpul zilei, existând totodată o conexiune cu elemente externe: lumina solară și temperatura. De exemplu, pe timpul verii, atunci când soarele atinge intensitate maximă, jaluzelele, perdelele și draperiile pot fi programate să se închidă astfel încât casa să rămână răcoroasă. Iar în sezonul rece, să se deschidă pentru a permite pătrunderea luminii în interior, încălzind locuința și reducând consumul de energie.

Pentru protejarea spațiului privat, puteți gestiona cu precizie nivelul luminii naturale care pătrunde în interiorul casei, dar și intimitatea voastră, de oriunde v-ați afla.

Obiceiurile zilnice și task-urile mici, repetitive, dar importante pot fi și ele automatizate. Acest aspect poate fi util dacă doriți ca jaluzelele, perdelele și draperiile să fie închise când mergeți la somn și deschise când vă treziți. Folosind aplicația TaHoma creată de Somfy, aveți posibilitatea de a pre-programa soluțiile motorizate de umbrire interioară să se deschidă în același timp cu alarma, pentru a vă ajuta să vă treziți mai ușor.

Pentru a crea ambianța dorită, combinați actionarea perdelelor cu iluminatul pentru a crea scenarii personalizate stilului de viață. Odată ce le-ați programat, aveți nevoie doar de un smartphone pentru a le gestiona.

Un sistem automat poate face acest lucru și multe altele! Automatizarea casei ajută la reducerea risipei de energie electrică cu până la 30-40% doar prin faptul că ajută să vă construiți un “acasă » personalizat în funcție de obiceiurile și nevoile personale de consum.

Dacă sunteți interesați de perdele, draperii sau jaluzele motorizate Somfy, puteți accesa:
https://www.somfy.ro/produse/jaluzele-si-perdele/perdele

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri