(P) Kandia Dulce, cel mai mare producător român de dulciuri, măsuri sporite de protecție în timpul pandemiei

Data actualizării: Data publicării:
Kandia Dulce - linie de productie

Kandia Dulce, cel mai mare producător român de dulciuri, cu un portofoliu vast de mărci și produse cu tradiție în România, printre care produsele dragi copilăriei noastre: ROM, Măgura, Kandia, Laura etc, este unul dintre marii promotori ai valorilor românești.

Într-o societate zdruncinată de pandemie, credem cu tărie în forța noastră de a renaște. Avem o datorie față de români, pe care îi îndulcim de peste 130 de ani, Am rezistat împreună de-a lungul anilor la diferite turbulențe: războaie, catastrofe naturale, schimbări de regim politic, revoluții, crize de tot felul, pandemii anterioare. Românii sunt sursa noastră de inspirație și de motivație; ei, sunt forța noastră. Producem cu mândrie în România din 1890. Acum avem în echipă peste 500 de angajați și întreținem, pe orizontală, prin parteneriatele comerciale pe care le avem, peste 5.000 de locuri de muncă.

Suntem continuu preocupați de asigurarea unui mediu de lucru și a unui climat de producție care să ofere maxim de siguranță. Produsele și ingredientele folosite sunt 100% sigure și de cea mai bună calitate și producem local masă de ciocolată. Fabrica noastră este certificată “IFS FOOD Version 6.1, November 2017 – HIGH LEVEL”, unul dintre cele mai severe sisteme de evaluare a siguranței alimentare, astfel că măsurile luate acum sunt doar o completare specifică actualei pandemii. Accesul în companie (fabrică și birouri) este permis numai pe baza controlului de temperatură.

Am  modificat fluxurile tehnologice astfel încât să existe o distanță de minim 2  metri între persoane, iar acolo unde nu a fost posibilă distanțarea fizică din cauza procesului tehnologic au fost instalate  bariere impermeabile conform recomandări OMS .

Curățenia și dezinfectarea personalului, echipamentelor și mediului sunt practici constante în fabrică. Suplimentar am dotat personalul cu măști de unică folosință, mănuși, viziere, uniforme suplimentare de protecție, atât pe perioada desfășurării activității de producție cât și în timpul transportului între domiciliu și fabrică. Atât pentru fabrică dar și pentru spațiul de birouri, se efectuează operațiuni regulate de dezinfectare și sterilizare zilnică cu UV, se asigura substanțe dezinfectante în toate zonele de lucru, materiale sanitare pentru protecție individuală și colectivă.

Ne informăm toți angajații permanent despre toate detaliile situației complexe pe care o parcurgem folosind diferite medii accesibile tuturor. În această perioadă avem personal care lucrează de acasă, specificul activității permițând această abordare, iar pentru cei a căror prezență la birou este critică, am reorganizat spațiul cu ajutorul unor separatoare transparente, ca să respectăm distanțaă minimă recomandată și intimitatea spațiului.

Nu în ultimul rând, tratăm cu grijă și aspectele administrative în colaborare cu partenerul nostru logistic, care la rândul său a luat măsuri de separare a schimburilor din depozite, de dezinfectare a spațiilor și de dotare a personalului cu echipamente și soluții de protecție, dar și de protejare a șoferilor care livrează în această perioadă inclusiv în zonele cele mai afectate ale României.

Acesta este felul nostru solidar și responsabil de a asigura revitalizarea și accelerarea economiei românești. ROM, Măgura, Kandia, Laura, Suguș, Făgăraș, Primola, Papi, Ulpio, Silvana, Anidor și Arista sunt mărcile noastre, care prin varietate și diversitate oferă delicii pe gustul fiecărui român.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri