(P) Luminăm #TimișoaraÎmpreună! Timişorenii intră cu Iulius Town în Cartea Recordurilor: cele mai multe lumini LED aprinse simultan

Data actualizării: Data publicării:
Iulius Town Timisoara

Pe 30 august îşi deschide porțile ansamblul Iulius Town Timişoara, un mix unic de retail, office şi entertainment, dezvoltat în jurul centrului comercial Iulius Mall. „Oraşul din oraş” este primul proiect mixt din vestul ţării şi destinaţia principală de timp liber din această regiune.

Dimensiunile Iulius Town sunt impresionante: 120.000 mp de retail şi 450 de magazine, în cea mai mare zonă de cumpărături din afara Bucureștiului, 100.000 mp de birouri clasa A într-un pol regional de business, peste 4.000 de locuri de parcare, un parc de peste 43.000 mp, care include un carusel veneţian pentru copii, un lac, piaţete pentru evenimente în aer liber şi peste 1.400 de arbori din specii variate.

Cu ocazia inaugurării, Iulius Town a pregătit trei zile de festival cu evenimente speciale pentru întreaga familie, desfășurate sub sloganul Luminăm #TimișoaraÎmpreună.

Vineri, de la ora 17:00, timișorenii sunt invitați în tunelul auto UnderTown, la vernisajul unei spectaculoase expoziții de artă urbană. Vor admira impresionantele lucrări de graffiti semnate de 30 dintre cei mai cunoscuţi artişti internaţionali, pe ritmuri antrenante de hip – hop, scratch-uri și MC`s. Vor fi momente de street dance, se vor realiza instant tattoo şi henna tattoo, iar vizitatorii își vor exersa talentul pe Digital Graffiti Wall, cu ajutorul unor spray-uri virtuale. Tunelul auto este soluția propusă de dezvoltatorii proiectului pentru fluidizarea traficului în zonă, investiţia urmând a fi donată municipalităţii.

De la ora 20:00, distracția continuă pe ritmuri de deep-house în parcul din Iulius Town, lângă lac. O oră mai târziu, timișorenii și turiștii sunt așteptați la Microcosmos Acrobatic Show, o paradă impresionantă, cu acrobaţii aeriene, a unei Insecte Gigant de 12 metri înălţime. Spectacolul este susţinut de artişti francezi şi va fi completat cu muzică și jocuri de lumini.

Sâmbătă, timișorenii sunt chemați să participe la doborârea unui Guinness World Record®: cele mai multe lumini LED aprinse simultan. Este o manifestare care aduce aminte că, în 1884, Timișoara devenea primul oraș european iluminat electric. Recordul actual pe care timişorenii trebuie să îl doboare este deţinut de India.

Evenimentul va avea loc în Piața Consiliului Europei, în fața clădirii office UBC 3, de la ora 19:00, iar participanţii vor primi pe loc, din partea Iulius Town, brăţările luminoase pentru doborârea recordului. Seara plină de lumină va continua cu un concert Smiley și Fely și cu un show de artificii. Sponsori: Raiffeisen Bank şi Coca-Cola. Susţinători: Primăria Municipiului Timişoara şi firma de audit SRAC.

Duminică, Gaşca Zurli se întâlneşte cu cei mici în Iulius Town. Concertul îndrăgitei trupe va avea loc de la ora 19:00, în Piața Consiliul Europei.

Cele trei zile de festival se vor încheia cu un nou spectacol grandios de artă stradală. După ce au încântat mii de persoane din mari oraşe ale Europei, artiştii francezi revin în parcul Iulius Town cu o paradă, în care cele 12 semne zodiacale sunt transpuse în baloane uriașe iluminate.

Proiectul mixt Iulius Town Timişoara a fost realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe.

Vino să trăieşti experienţe noi la inaugurarea Iulius Town Timişoara!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri