Sari la conținut

PC Garage, cumpărat de cel mai mare retailer online din țară

Noul proprietar este eMag, potrivit sitului businesscover.ro. eMag este o companie controlată de grupul sudafrican Naspers și este condusă de Iulian Stanciu, care deține și mai mult de un sfert din acțiunile eMag.

„Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional. În plus, este o recunoaștere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul și asociatul meu Traian Cristea, cât și a modelului de business specializat al companiei, o construcție solidă și pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile și continuată de Traian și colegii noștri de echipă începând din 2009”, spune Marius Ghenea.

PC Garage va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea și platforma PC Garage vor fi păstrate și dezvoltate, iar tranzacția se va finaliza după primirea avizului de la Consiliul Concurentei.

Fondat în 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online din România, cu peste 40.000 produse active, iar în comunitatea My Garage sunt peste 100.000 de membri.