Psihiatrul Gabriel Diaconu, ironic: Am de lucru mulțumită statului, tot mai mulți oameni s-au îmbolnăvit de nervi

Data actualizării: Data publicării:
medic gabriel diaconu

Medicul Gabriel Diaconu, unul dintre cei mai cunoscuți psihiatri din România, face o analiză ironică asupra „avantajelor” pe care le-a avut din partea statului, de când era elev până în prezent. El face astfel o critică fină pe marginea solidarităţii pe care românii ar trebui să o aibă cu statul care i-a ajutat să câştige bani, aşa cum a declarat de curând premierul Mihai Tudose.

N-am o problemă cu taxa de solidaritate propusă de guvernanți. Într-adevăr, statul român m-a ajutat să câștig banii pe care-i câștig astăzi”, este începutul mesajului ironic al medicului pshiatru.

Făcând o trecere în revistă a experienţelor sale, Gabriel Diaconu concluzionează: „Am avut și am de lucru pentru că, mulțumită statului, din ce în ce mai mulți oameni s-au îmbolnăvit de nervi. Boala lor a însemnat rost de practică pentru mine.”

Postarea integrală a medicului:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri