Reparațiile la Autostrada A2 vor începe în septembrie. Șeful CNADNR este consternat de denigrarea companiei

Data publicării:
A2

Traficul rutier spre Litoral nu va fi afectat în sezonul estival ca urmare a începerii lucrărilor de reparație la autostrada Soarelui, sectorul Drajna-Lehliu, iar sectorul de auostradă nu va fi închis, cel puțin până la 1 septembrie, potrivit unui comunicat de presă remis luni de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Precizările companiei de stat vin după ce presa a criticat compania pentru posibilitatea ca autostrada să fie închisă pe perioada sezonului estival.

"Sunt indignat şi consternat de ultimele informaţii eronate, chiar cu bună ştiinţă, vehiculate în spaţiul public prin care, din nou, este denigrată activitatea Companiei chiar de către instituţii ale statului. Am anuţat alocarea unor fonduri pentru reparaţiile atât de necesare la A2, reparaţii anulate şi anul trecut tot la presiunea organizaţiilor din turism, şi de asemenea am anunţat că aceste reparaţii vor fi executate în urma procedurii de achiziţie publică”, a declarat directorul general al CNADNR, Cătălin Homor.

Acest proces nu poate fi cuprins într-un calendar foarte exact, ţinând cont de momentul declanşării licitaţiilor, de numărul de ofertanţi, de numărul contestaţiilor, mai spune şeful CNADNR.

”Demararea lucrărilor se va face cu siguranţă, cel mai devreme, în luna septembrie. Împreună cu Poliţia Rutieră vom adopta un program de restricţii în funcţie de lucrările programate, astfel încât în toamna să reabilităm autostrada A2 cu un minimum de disconfort”, a precizat Cătălin Homor.

Autostrada Soarelui, în lungime de 203 kilometri, face legătura între Bucureşti şi Constanţa şi a fost terminată complet în 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri