Restricțiile de circulație pe podul de la Agigea, spre Mangalia, au fost prelungite

Data publicării:
57764ba8682ccfaf8157e4d2 1

Aglomerația din zona podului Agigea peste canalul Dunăre Marea Neagră se va menține după ce Compania de Drumuri a anunțat la finele săptămânii trecute păstrarea restricțiilor până în data de 1 august. Ultima dată acestea au fost prelungite la finele lunii iunie, până la 15 iulie.

Măsura restricţionării se aplică autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de cinci tone. ”Traficul rutier se va desfăşura pe benzile centrale ale podului, iar viteza de deplasare va fi limitată la 50 km/h. Pe perioada adoptării măsurii de restricţionare a circulaţiei, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată superioară limitei de 5 tone vor utiliza variantele ocolitoare”, spune CNADNR.

”Restricţiile de circulaţie sunt determinate de lucrările de reabilitare a podului de la Agigea, peste Canalul Dunăre - Marea Neagră, situat pe DN 39, la km 8+988”, explică CNADNR. Lucrările de reparație la pod durează însă de șase ani, perioadă îndeplungată în condițiile în care podul a fost construit în doar trei ani, în perioada 1980-1983, după cum Digi24.ro a explicat aici.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri