Ryanair va zbura între București și Timișoara începând cu 1 septembrie

Data publicării:
17 12 2012RyanAirBig4 1

Începând cu 1 septembrie 2016, cel mai mare operator low-cost european, Ryanair, va opera ruta internă Timișoara – București și retur cu o frecvență zilnică, potrivit informațiilor oferite de linia aeriană pentru Digi24.ro. ”Ca urmare a cererii crescute venite din partea consumatorilor români, începând cu 1 noiembrie frecvența de operare va fi crescută la două curse zilnice”, spune Denis Barabas, responsabil de vânzări și marketing pentru Europa Centrală și de Est al Ryanair.

Pe ruta Timisoara – București, consumatorii români vor putea beneficia de prețuri începând de la 7,99 € (tarif standard ce permite două bagaje de mână la bord), 59,99€ (tarif ”Leisure Plus” – cu beneficii extra ca loc ales, bagaj de cală de 20kg, îmbarcare prioritară) și 143,99 € (tarif ”Business Plus” - cu beneficii extra ca îmbarcare prioritară, check-in la aeroport, fast track, flexibilitate ticket, confirmare SMS).

Ryanair se așteaptă ca în acest an să transporte 75.000 clienți, urmând ca în 2017 să transporte peste 225.000 de consumatori. Aeronavele utilizate sunt Boeing 737-800 NG (Next Generation) cu o capacitate în jurul a 160 de pasageri.

În luna ianuarie Ryanair a anunțat deschiderea primei baze româneşti pe Aeroportul Timişoara, începând cu luna noiembrie. Totodată compania aeriană va deschide şi alte șase rute internaţionale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted şi Milano Bergamo, care vor servi 575.000 de clienţi într-un an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri