Salariul șefului ANAF

Data publicării:
bani tanc bancnote lei-2

Diferenţa uriaşă vine din faptul că fostul şef al Fiscului era membru în mai multe Consilii de Administraţie ale unor companii de stat, beneficii pe care Dragoş Doroş nu le are. Dar nici nu le-ar refuza, dacă s-ar ivi ocazia, după cum a declarat la emisiunea "În faţa ta", de la Digi24. Înainte de a prelua şefia ANAF, Dragoş Doroş avea un salariu de 6.500 de euro la o firmă de consultanţă.

4.000 de lei e o sumă care nu e corectă. Dar în același timp, sunt obligat de conștiință să vorbesc de faptul că mie mi-ar plăcea să avem salarii mai mari în tot sistemul ANAF”, a declarat Dragoș Doroș.

Florin Negruțiu, jurnalist Digi24: Spuneți că rămâneți la 4000 de lei și nu mai adăugați din alte surse?

Dragoș Doroș: Nu vreau sa va zic asta. Eu vreau doar să vă spun că eu, față de predecesorul meu, nu le am, dar mi-ar plăcea, când s-ar ivi ocazia. Deocamdată nu le am.

Este o slujbă cu o responsabilitate foarte mare și în mod normal, nu numai slujba de președinte ANAF, sunt multe slujbe într-un sistem de stat care ar trebui plătite așa cum trebuie, pentru ca oamenii care le ocupă să fie cei care sunt potriviți pentru asta”, a mai spus Dragoș Doroș.

Urmăriți întreaga înregistrare a emisiunii AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri