Sari la conținut

Şedinţa conducerii Parlamentului pe tema bugetului, reprogramată pentru sâmbătă

FOTO: MediafaxFoto

Şedinţa specială de vineri a Guvernului, destinată aprobării proiectului de buget pe anul viitor, a fost reprogramată pentru ora 17.00, după ce, iniţial, a fost pregătită pentru ora 10.00.

Guvernul a amânat şedinţa destinată aprobării proiectului de buget pe 2015 din motive tehnice legate de închiderea pe cifre a unor poziţii de filă bugetară, guvernanţii constatând, vineri dimineaţa, că "s-au strecurat" unele erori la introducerea datelor, informează Mediafax.

Miercuri, premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor să lucreze "non-stop" la proiectul de buget pentru anul viitor, astfel încât documentul să fie finalizat până vineri, la ora 10.00, când a fost programată şedinţa specială de guvern, şi să fie transmis Parlamentului în aceeaşi zi.

"Trebuie să finalizaţi până vineri, la ora 10.00, la şedinţă, bugetele. Asta înseamnă că de aici plecaţi înapoi, luaţi toţi funcţionarii din ministere şi până vineri, la ora 10.00, cu cei de la Buget, terminaţi bugetul, ca să putem să îl trimitem Parlamentului. Vineri, la ora 12.00, cred că au birouri permanente", le-a spus Victor Ponta miniştrilor, reuniţi în şedinţa de miercuri a Guvernului.