Șefi noi la Rapid, după 20 de ani. Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu au semnat actele

Data publicării:
GEORGE COPOS-Mediafax Foto-George Filip 1

După mai multe săptămâni de negocieri între George Copos şi Nicolae Cristescu pentru vânzarea Rapidului, actele au fost semnate luni seara, anunță Digi Sport.

Întâlnirea dintre vânzătorul și cumpărătorul Rapidului a început la 11 dimineața, dar negocierile au durat aproximativ 12 ore.

După această decizie a Comitetului Executiv, cu atât mai mult trebuie să ne grăbim să finalizăm procesul de vânzare a clubului cu noii investitori. Hotărârea mea de a ieşi din fotbal este luată şi nu are absolut nicio legătură cu decizia luată astăzi de Comitetul Executiv. Repet, consider că este foarte important să finalizăm procedura de vânzare, noi am pregătit toate documentele, am discutat şi cu domnul Adrian Zamfir, care este un om extraordinar, şi cred că luni putem să semnăm actele", a spus George Copos imediat după decizia Comitetului Executiv al FRF, care a hotărât că Rapid şi Concordia Chiajna vor disputa un meci de baraj pentru rămânerea în Liga 1, sâmbătă, 13 iulie.

George Copos a mai încercat de trei ori să vândă echipa de fotbal, dar negocierile au eșuat de fiecare dată. Potențiali cumpărători au fost oamenii de afaceri Fathi Taher, Lutz Stache şi Gruia Stoica.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri