Taco Bell a anunțat deschiderea unui al doilea restaurant în România

Data actualizării: Data publicării:
tacos taco bell fb

Taco Bell a anunţat că doreşte să îşi extindă reţeaua cu cel de-al doilea restaurant în România. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a companiei.

Lanţul american de fast-food ce vinde mâncare mexicană este pregătit să deschidă al doilea restaurant în Bucureşti, de data aceasta în Mega Mall. Cu toate că nu a dat o dată concretă, Taco Bell promite să deschidă noul restaurant până la finalul acestui an, notează economica.net

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sphera Franchise Group, companie controlată de trei oameni de afaceri români care deţine deja francizele KFC şi Pizza Hut, a preluat şi franciza Taco Bell, cel mai mare lanţ de restaurante din lume cu mâncare mexicană, primul restaurant urmând a fi inaugurat la toamnă în Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală.

Restaurantele Taco Bell oferă produse de inspiraţie mexicană, precum Crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos şi Crunchwraps.

În prezent, lanţul are 7.000 de restaurante în 135 de ţări, care servesc peste 2 miliarde de oameni anual. Cele mai multe restaurante funcționează în regim de franciză, în țări precum Australia, Canada, Chile, Cipru, Finlanda, Grecia, Islanda, India, Japonia, Olanda, Polonia, Rusia, Arabia Saudită, Singapore, Spania, Emiratele Arabe Unite, Filipine, Marea Britanie, Coreea de Sud, Panama, Columbia sau Ecuador.

În luna iulie, preşedintele Taco Bell International, Melissa Lora, nominaliza România în planurile oficiale ale grupului american. Astfel, lanţul de fast-food Taco Bell va servi alimente Tex-Mex, în următorii cinci ani în România, Peru, Finlanda şi Sri Lanka şi respectiv în cel puţin 100 de restaurante în China, Brazilia, Canada şi India, potrivit Business Review.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri