Târg imobiliar. Apartament de 45.000 de euro oferit cadou

Data actualizării: Data publicării:
bloc

20.000 de apartamente şi case îi aşteaptă pe bucureştenii care vor să îşi cumpere o locuinţă la primul târg imobiliar al anului, organizat la Palatul Parlamentului. Dezvoltatorii s-au întrecut în oferte. Târgul are şi un premiu consistent: un apartament de 45.000 de euro într-un ansamblu rezidenţial, relatează Digi24.

Puţini dintre vizitatorii târgului imobiliar au refuzat tentaţia să încerce cheia primită la intrarea în Palatul Parlamentului şi care deschidea uşa unui apartament nou de 2 camere, în valoare de 45.000 de euro, marele premiu al evenimentului.

Norocosul se va putea muta într-un complex rezidenţial nou, alimentat cu energie verde, unde se va bucura de un parc privat, piscină şi o clădire multifuncţională cu magazine, farmacie, coafor şi sală de fitness.

Apartamentul este finisat la cheie cu toate facilităţile, cu gresie, faianţă, obiecte sanitare, parchet, geamuri. Este o premieră naţională din punct de vedere al oferirii unui asemnea premiu la salonul imobiliar”, spune Adrian Rus, director marketing şi vânzări.

Preţurile caselor de la târgul imobiliar pornesc de la 19.000 de euro - o garsonieră - până la câteva sute de mii de euro pentru o vilă spațioasă.

„Avem în jur de 50 de expozanţi, dintre care majoritatea sunt dezvoltatori imobiliari, care îşi lansează în premieră ansamblurile rezidenţiale aici la Palatul Parlamentului”, spune Dora Pătraşcu, organizator.

Ceea ce înseamnă că sunt multe apartamente noi la ofertă.

Pentru garsoniere avem un discount de 1.000 de euro, pentru apartamentele de 4 camere, 4.ooo de euro”, afirmă Andrei Creţu, reprezentant dezvoltator imobiliar.

Târgul imobiliar îşi va închide porţile mâine, la ora 18.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri