Video Cum a reacționat publicul la clipul video controversat în care Tesla Cybertruck umilește o camionetă Ford

Data actualizării: Data publicării:
Cybertruck 4

Comenzile pentru camioneta electrica Cybertruck lansată de Tesla sunt aproape de recordul stabilit de sedanul Model 3 lansat în 2016, Elon Musk semnalând că 250.000 de clienți s-au înscris să cumpere noul vehicul în mai puțin de o săptămână după lansare, informează Mediafax, care citează Reuters.

Afluxul de rezervări a fost încurajat de suma redusă care trebuie plătită pentru o rezervare, de 100 de dolari, și de ritmul constant cu care miliardarul din Silicon Valley și-a promovat produsul către milioanele de urmăritori din social media.

Musk a dat un mesaj pe Tweeter - „250k” marți seară, referindu-se aparent, la numărul de comenzi. Compania nu a confirmat cifra miercuri.

În joc a intrat și Sunny Madra, executivul Ford Motor, care l-a provocat pe Musk, tot pe Tweeter, la o întrecere de tras frânghia între Cybertruck și un pickup Ford F-150 comparabil.

La lansarea Cybertruck de săptămâna trecută, Musk a prezentat un videoclip în care vehiculul Tesla câștigă un astfel de concurs, trăgând un camion Ford. El a spus că este de acord pentru desfășurarea unui nou concurs săptămâna viitoare.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

O casă de pariuri online are mașina Tesla ca favorită, cu o cotă de 5 la 2.

„Tweetul lui Sunny a fost doar o glumă, nimic mai mult. Cu cel mai vândut camion din America timp de 42 de ani, ne-am concentrat întotdeauna pe clienții noștri și mai puțin pe ceea ce spun sau fac alții. Așteptăm cu nerăbdare ca noul nostru hibrid F-150 să vină anul viitor și F-150 complet electric în câțiva ani”, a spus un purtător de cuvânt al Ford.

Tesla a a oferit posibilitatea de a face rezervări pentru Cybertruck imediat după prezentare și le-a permis potențialilor cumpărători posibilitatea de a opta pentru trei versiuni ale camionului, cu prețuri de 39.900 dolari, 49.900 dolari și 69.900 dolari. Compania va începe fabricarea camionului către sfârșitul anului 2021.

Designul futurist al Cybertruck a polarizat opinia publică, unii analiști spunând că nu a are nicio șansă de a atrage publicul de masă care a făcut din camionete cele mai vândute vehicule din SUA.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri