TIMIȘOARA. Trei tineri vor obține finanțare pentru propriile afaceri de la patroni

Data publicării:
TIMIS

Valentin Pop vrea să realizeze un portal care să cuprindă toată piața de închirieri auto din România. Crede cu tărie în ideea lui, dar nu vrea să apeleze la bancă pentru finanţare.

„Fiind o activitate destul de nouă, nu am un istoric suficient de solid pentru a solicita un credit și un pic mă cam sperie dobânzile”, spune Valentin Pop.

Alți 100 de tineri din Timișoara au încercat să convingă reputați oameni de afaceri din România să îi finanţeze. Suma maximă pe care o pot primi este de 12.000 de lei.

„Ceea ce este valoros sau poate să fie valoros este persoana care propune ideea. Suntem mult prea putini antreprenori, față de câți ar trebui să fie”, explică omul de afaceri Marius Ghenea.

Adelina a reușit să îi impresioneze pe investitori cu o idee unică pentru România. „Mister Ursy este primul furnizor de pe planetă care oferă fructe la birou cu ajutorul unei mascote. Mergem pe ideea ca e timpul ca și companiile din Romania să își motiveze angajații cu fructe”, spune Adelina Hobeanu.

Astfel de iniţiative au loc în toată țara, iar tinerii care vor să primească bani pentru planul lor de afaceri trec printr-un proces de selecţie destul de riguros.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri