Video&Foto Accident grav între două tramvaie, în București. Mai multe persoane au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
accident-tramvai-sura-mare-bucuresti-inquam-ganea (4)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Un accident grav a avut loc miercuri în Capitală, în zona Eroii Revoluției. Două tramvaie s-au ciocnit frontal în sectorul 4. Cel puțin șapte persoane sunt rănite.

Accidentul între cele două tramvai a avut loc în jurul orei 11:40, în apropiere de Cimitirul Bellu. Circulația tramvaielor este blocată, dar și cea rutieră.

Au fost implicate două tramvaie de pe liniile 11 și 7. Din primele date preliminarii, vinovat ar fi vatmanul de pe linia 7.

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Din informațiile de la această oră, macazul unei dintre garnituri nu a fost schimbat. Pe foarte multe linii, vatmanii trebuie să coboare și să schimbe macazul manual.

La fața locului au venit mai multe echipaje de ambulanță și pompieri.

Șapte persoane au fost rănite, iar salvatorii vor decide dacă victimele vor merge la spitalul.

Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere, a declarat la Digi24 că „ar fi vorba despre o problemă cu schimbarea macazului, nu știm foarte sigur, se efectuează cercetarea la fața locului”.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București-Ilfov, a precizat că șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei au fost transportați la Spitalul Bagdasar-Arseni. Starea lor este stabilă, prezentând doar leziuni.

„Din evaluarea medicilor, cel mai probabil și ceilalți pacienți vor fi duși la spital, restul pasagerilor au coborât din tramvaie și au refuzat îngrijirile medicale”, a precizat el.

accident-tramvaie-bucuresti-27-mai-2020 (3)
accident-tramvaie-bucuresti-27-mai-2020 (3)

 

Ambii vatmani au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul este zero.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri