Aeroporturi Bucureşti: La pista numărul 1 s-au efectuat asfaltări pe 66% din suprafaţa de reparat

Data actualizării: Data publicării:
pista otopeni aeroport

Compania care administrează cele două aeroporturi de lângă Bucureşti, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), a anunţat marţi că la pista numărul 1 a aeroportului Henri Coandă s-au efectuat asfaltări pe 66% din suprafaţa totală de reparat de 18.000 mp.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La mijlocul lunii aprilie, compania a anunţat că a demarat lucrările de reparaţie la suprafaţa de mişcare a aeroportului.

”Lucrările de reparaţii avansează în ritm rapid pe aeroportul internaţional Henri Coandă Bucureşti. Calea de rulare Oscar este gata, la pista 1 s-au efectuat asfaltări pe 66% din suprafaţa totală de reparat de 18000 mp”, a anunţat compania, marţi, pe pagina de Facebook.

Totodată, se lucrează intens şi la înlocuirea datelor de beton pe platforma 1, potrivit companiei.

”La pista 2, lucrările vor începe săptămâna viitoare şi vor dura aproximativ 20 de zile, urmând ca această pistă să poată fi folosită pe întreaga lungime de 3500 m”, a anunţat CNAB.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri