Cauza blocajului de la metroul din București. Anunțul Metrorex

Data actualizării: Data publicării:
Oamenii așteaptă metroul pe peron, după o defecțiune la Metrorex
Metroul a avut întârzieri de zeci de minute, miercuri, din cauza unei defecțiuni la Piața Sudului

Este haos la metrou, miercuri dimineață, din cauza unei defecțiuni între stațiile Piața Sudului și Unirii. Oamenii s-au plâns de întârzierile care au depăşit 30 de minute. Metrorex a transmis că de vină a fost un macaz defect la stația Brâncoveanu.

defectiune metrou Piata Sudului 241018
Aglomerație la stația de metrou Piața Sudului.

Actualizare 9:15. Reacția Metrorex:

Informăm publicul că astăzi, 24.10.2018, la ora 08:20, în apropierea stației de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz.

Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulație obișnuit. Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecțiunii și reluarea circulației.

La acest moment circulația se desfășoară în condiții normale.

Călătorii au fost informați prin sistemul de sonorizare din stațiile și în trenurile de metrou.”

În ciuda comunicatului Metrorex, telespectatorii ne informează că și la această oră se circulă cu probleme.


Telespectatorii Digi24 ne semnalează că nu se circulă pe magistrala Berceni-Pipera, care de obicei este cea mai aglomerată dintre toate.

Nu merg metrourile pe magistrala Berceni – Pipera. Nu merg cam de 20 de minute, cică e ceva defecțiune între Sudului și Unirii”, ne spune Andrei.

S-a stricat metroul la Piața Sudului. Au anunțat că din cauza unor probleme tehnice circulația e îngreunată. Abia a venit și așa cu probleme. Ne-au zis că staționează 5 minute, apoi să coborâm că e defect. Al doilea staționează din nou. Nu se știe pentru cât timp. Sunt oameni pe scări. E nebunie”, ne-a transmis un alt telespectator.

metrou brancoveanu
Aglomerație în stația de metrou Constantin Brâncoveanu.

La această oră primim în continuare mesaje că se formează cozi și în alte stații de pe magistrala 2, dar aglomerație este și în stații de pe celelalte magistrale care au legătură cu Berceni - Pipera.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri