Galerie Foto Autostrada A1 Sibiu-Pitești. Cum arată acum lucrările la cel mai mare viaduct de pe traseul primei secțiuni

Data actualizării: Data publicării:
Noi imagini de pe autostrada A1 Sibiu-Pitești
Noi imagini de pe autostrada A1 Sibiu-Pitești. FOTO Facebook Pro Infrastructura

Noi imagini au fost făcute publice de pe șantierul unde se lucrează la prima secțiune a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești. Filmarea aeriană surprinde stadiul lucrărilor la cel mai mare viaduct de pe acest traseu.

Constructorul este mobilizat pe aproape întreg tronsonul, iar potrivit Asociației Pro Infrastructură, stadiul lucrărilor ar putea ajunge la aproape 70%. 

Noi imagini de pe autostrada A1 Sibiu-Pitești. FOTO Facebook Pro Infrastructura
Noi imagini de pe autostrada A1 Sibiu-Pitești. FOTO Facebook Pro Infrastructura

Atenția maximă este acum acordată structurilor și operelor de artă de pe traseu, în special la ridicarea "picioarelor" celui mai spectaculos viaduct - viaductul Tălmăcel,  de circa 650 de metri lungime.  Pentru realizarea lui, constructorul lucrează, cu ajutorul unui cofraj cățărător, la înălțarea pilelor ce vor ajunge la o înălțime de 30 de metri.

Lucrările au fost contractate în 2019, pentru circa 127 de milioane de euro. Acestea au început în aprilie 2020, după ce a trecut perioada de proiectare. Termenul de execuție este de 3 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri