Benea, propunerea pentru Transporturi: Autostrada Tg Mureș - Iași nu se va face niciodată

Data actualizării: Data publicării:
protest masini autostrada moldova - inquam - george calin 20180519173020__MG_5826-01
Foto: InquamPhotos/George Călin

Acum un an senatorul PSD Dragoș Benea pleda pentru o autostradă Moldova - Transilvania care să treacă pe la Bacău, pe ruta Iași - Târgu Neamț - Pașcani, deci fără traversarea munților.

protest masini autostrada moldova - inquam - george calin 20180519173020__MG_5826-01
Foto: InquamPhotos/George Călin

Senatorul Dragoş Benea, preşedintele Organizaţiei judeţene a PSD Bacău, declarat în noiembrie 2017  că nu va vota aprobarea proiectului de demarare a lucrărilor pentru Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni. “E un proiect foarte scump care nu va fi realizat niciodată. Acest proiect este o plasă întinsă în mod deliberat”, spunea senatorul PSD.  Opiniile sale veneau după ce Comisia pentru buget şi finanţe din cadrul Senatului României avizase proiectul de realizare a autostrăzii.

“Din 2006 de când exta acest proiect nu s a întâmplat nimic şi teoria mea e că nici nu o să se întâmple ceva. Să fim realişti, nu sunt bani pentru Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni. Nu o permite nici formele de relief, nici rezervaţiile naturale, nici costurile”, spunea Dragoș Benea, potrivit Hotnews.ro. O opinie de susținere a autostrăzii Iași - Târgu Neamț- Târgu Mureș nu a avut-o nici actualul ministru al Transporturilor, Lucian Șova. Ultimul însă nu a fost revocat din funcție deci este în continuare ministru al Transporturilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri