C. Drulă, la Digi24: la Centura Bacăului s-a făcut show, vineri, când românii au protestat. Politizarea e inacceptabilă

Data actualizării: Data publicării:
catalin drula pro infrastructura consilier al lui ciolos foto facebook
Cătălin Drulă. Foto: Facebook

La Centura Bacăului s-a făcut show, vineri, când românii au protestat 15 minute, de la ora 15.00, iar PSD a ales să facă spectacol, că se dă drumul lucrărilor la Autostrada Modovei, a declarat la Jurnalul de Seară deputatul USR Cătălin Drulă.

În opinia lui Cătălin Drulă, acest lucru arată modul de tratare „propagandistică” a modului în care lucrurile progresează extrem de prost.

Constructorul îşi ia liber, astea sunt chestiuni de organizare internă. Faptul că întreg aspectul acestui şantier a fost politizat este inacceptabil. Acelaşi lucru se întâmplă pe toate loturile.

Pe Sebeş – Turda, loctul 2 în ultimul an progresul a fost de 5%, pe Câmpia Turzii – Târgu-Mureș a fost de 7%.

Astea sunt cifrele care contează”, a spus Cătălin Drulă.

La doar cinci zile de la inaugurarea oficială a lucrărilor la centura municipiului Bacău, constructorul va opri, joi, munca, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Compania Spedition UMB, constructorul centurii, a informat CNAIR că şantierul se opreşte în intervalul 21 - 26 martie.

Motivul invocat - muncitorii antreprenorului sunt în săptămâna liberă.

CNAIR precizează că de marți, 26 martie, lucrările vor fi reluate la capacitate maximă, în două schimburi, începând cu ora 07:00.

În cele trei săptămâni dintr-o lună în care se lucrează în câte două schimburi, programul de lucru este luni - sâmbătă, inclusiv. Pe perioada încetării activității în șantier utilajele vor fi garate în puncte special amenajate pentru a fi păzite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri