Circulație îngreunată la metrou. Situația ar putea dura pe parcursul întregii zile

Data actualizării: Data publicării:
poza metrou
FOTO: Captură Digi24

Aglomeraţie la metrou în Capitală. Mai mulţi călători ne-au anunţat că trenurile au circulat cu întârziere miercuri pe magistralele M1 si M3. Călătorii spun ca un drum între Gorjului şi Unirii care în mod normal durează cel mult 15 minute, a fost făcut în 40 de minute. Metrorex sugerează într-un comunicat că situația s-ar putea perpetua pe parcursul întregii zile, pentru că abia în cursul nopții se va interveni pentru remedierea unui „deranjament tehnic”.

 

La staţiile Eroilor și Politehnica garnitura de metrou a staţionat, iar mecanicul a anunţat ca trenul are probleme tehnice şi că circulatia e ingreunată.

„Circulația metrourilor este îngreunată în dimineața aceasta, în fiecare stație stăm câte 2 minute, iar între stații încă alte 2 minute cu mesajul conductorului: Din motive tehnice, trenul staționează 2 minute. Am făcut o ora de la Crângași până la Dristor... De la Dristor la Pantelimon se circulă în regulă, problema presupun că e pe segmentul de cale spre Anghel Saligny”, ne-a scris o telespectatoare.

Într-un comunicat, Metrorex informează că circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfășoară cu o întârziere de până la 3-4 minute față de intervalul normal de succedare a trenurilor, situația fiind cauzată de un „deranjament tehnic”.

„Echipele Metrorex vor interveni în cursul acestei nopți pentru remedierea situaţiei. Călătorii sunt anunțati prin sistemul de sonorizare din stații”, se spune în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri