Sari la conținut

CJ Teleorman vrea să cheltuiască peste 10 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor judeţene

Consiliul Judeţean Teleorman a scos la licitaţie un contract pe doi ani pentru reabilitarea drumurilor judeţene, valoarea contractului fiind estimată la 46,65 milioane lei (10,3 milioane euro), cu TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), informează News.ro.

teleorman

Consiliul Judeţean Teleorman a scos la licitaţie un contract pe doi ani pentru reabilitarea drumurilor judeţene, valoarea contractului fiind estimată la 46,65 milioane lei (10,3 milioane euro), cu TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul vizează efectuarea de ”lucrări de întreţinere curentă şi periodică pentru drumurile judeţene: Lot 1 - Întreţinere îmbrăcăminţi asfaltice şi tratamente bituminoase, Lot 2 - Întreţinere drumuri pietruite”.

Valoarea totala minimă estimată a acordului cadru este de 27 milioane lei (6 milioane euro), cu TVA.

Acordul-cadru se va încheia cu maximum trei firme, iar durata acestuia este de 48 luni. Banii vor proveni din bugetul propriu.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 22 mai, pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 mai, iar data limită de evaluare a ofertelor este 19 iunie.