Companie de recrutare: Cautăm personal specializat în construcții, ca figuranți pentru lucrările la autostrada Moldovei

Data publicării:
centura bacau autostrada pro infrastructura

Una dintre cele mai mari companii de recrutare răspunde anunțului privind începerea lucrărilor la Autostrada Moldova cu o campanie inedită, scrie DIGI FM.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe pagina de Facebook, Lugera & Makler România anunță că „detașează pentru proiecte de drumuri și poduri în zona Bacău figuranți (la propriu) care să pună umărul la acțiune”.

Imaginea care însoțește postarea are și ea un mesaj sugestiv: „Închiriem în zona Bacău personal specializat construcții pentru ședințe foto”.

Campania vine în urma reacției pe care a avut-o Guvernul Dăncilă la protestul #șîeu, organizat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

Premierul a anunțat că lucrările la Autostrada Moldovei au început deja.

Liviu Dragnea l-a trimis la Bacău pe ministrul Transporturilor, chiar în ziua protestului #șîeu ca să inaugureze niște lucrări începute, de fapt, în mandatul lui Victor Ponta. Lucrările la cei 31 de kilometri din centura Bacăului au fost doar reluate acum, după ce s-a mai lucrat în zonă în urmă cu câţiva ani.

Liderul PSD a declarat, în ziua protestului: „Toți auzim că nu se fac autostrăzi și niște șmecheri care vezi fac ei un metru - să vorbim cinstit, la 12 și jumătate a început lucrul la primii kilometri de autostradă în Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri