UPDATE. Cursa Ryanair București-Timișoara a decolat după patru ore de întârziere

Data actualizării: Data publicării:
17 12 2012RyanAirBig4 1

Cursa Ryanair de pe ruta București-Timișoara, ce ar fi trebuit să decoleze joi dimineață la ora 6:30, a fost amânată deoarece „o piesă a fost furată sau a dispărut” din cabina pilotului, potrivit unui telespectator Digi24. Aeronava a decolat după patru ore de întârziere, din motive tehnice.

Actualizare: Punctul de vedere al Ryanair:

„Regretabil, acest zbor din Bucuresti către Timișoara (13 iunie) a fost întârziat înainte de decolare din cauza unei probleme tehnice minore la aeronavă. Clienții afectați au fost informați prin email și SMS, compania oferindu-le vouchere pentru mâncare și băuturi răcoritoare. Pentru a minimiza întârzierea, pasagerii s-au îmbarcat într-o aeronavă de rezervă care a decolat către Timișoara mai târziu în cursul dimineții. Ryanair le prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați de această întârziere.”

Actualizare 11:15. Reprezentanții Aeroportului București au precizat că aeronava a avut probleme tehnice, iar Poliția de Frontieră face verificări pentru a stabili dacă a fost adevărată informația unui posibil furt.

Tot ce se știe în mod oficial până acum este faptul că avionul a zburat cu o întârziere de patru ore din motive tehnice.

Actualizare 10:29. Avionul Ryanair a decolat din București spre Timișoara.


avion-ryan-air-bucuresti-timisoara-probleme
Potrivit bucharestairports.ro, aeronava Ryanair încă nu decolase în jurul orei 9:15.

„Cursa Ryanair care trebuia să decoleze la 6:30 de la Otopeni nu a mai decolat pentru că "o piesă a fost furată sau a dispărut". "Lipsește o parte din cabină". Formulările nu-mi aparțin”, ne-a transmis Bogdan, un telespectator Digi24. 

„Cursa București-Timișoara de la Ryanair a fost amânată. Ni s-a spus că o piesa din cabina pilotului a fost furată și nu se poate decola. Au spus că trimit alt avion în jur de ora 10. Nu am mai auzit să se fure ceva din cabina avionului”, a spus un alt telespectator.

„Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de 1h ca să ne anunțe”, a adăugat Cristian, care în acest moment se află în Aeroportul Otopeni.

Digi24.ro a solicitat companiei aeriene un punct de vedere cu privire la acest zbor.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri